eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

Els Independents demanaren que l'Ajuntament s'oposi al pla director sectorial de carreteres

independents | 07 Mar, 2009 14:04

El batle finalment ha convocat pel proper dimarts una junta de portaveus per tractar el tema del pla director sectorial de carreteres.

En aquesta junta de portaveus els Independents, que com ja anunciàrem presentarem al·legacions al pla de carreteres, demanarem que l'Ajuntament també s'oposi als projectes de via de circumval·lació de Santa Margalida que consideram totalment exagerada, i del nou tram que uneix les carreteres Santa Margalida – Can Picafort i Muro – Can Picafort (de la zona de Santa Eulàlia fins a Son Sant Martí), que consideram que és totalment innecessari. Els Independents consideram també que s'hauria de millorar el traçat de la variant de Can Picafort per minimitzar la incidència sobre els habitatges existents.

D'altra banda els Independents realitzarem la propera setmana un acte informatiu per explicar com afecta el Pla Director Sectorial de Carreteres a Santa Margalida, i oferir models d'al·legacions i ajudar a la gent que vulgui presentar-ne (estam pendents de confirmar lloc i dia).

Adjuntam nota de premsa de 6 de febrer, quan els Independents anunciàrem que presentaríem al·legacions al Pla Director Sectorial de carreteres i sol·licitàrem una junta de portaveus:

Els Independents al·legaran al Pla Director Sectorial de Carreteres

Els Independents consideram excessiu i innecessari algunes de les noves carreteres previstes a Santa Margalida pel Pla Director Sectorial aprovat recentment pel Consell de Mallorca, i que d'ençà del passat 30 de gener (i per període de dos mesos) es troba en exposició pública.

És el cas per exemple de la Variant de Santa Margalida prevista per Fase I del Pla, que fa una circumval·lació del casc de Santa Margalida per la part oest, que té un gran impacte inutilitzant gran quantitat de finques, amb un traçat exagerat.

D'altra banda els Independents no entenem la inclusió de la "Carretera interior Badia d'Alcúdia Tram IV" que enllaça la zona de Son Sant Martí (carretera Muro - Can Picafort) amb la zona de Santa Eulàlia (carretera Santa Margalida - Can Picafort), prevista dins la Fase II del Pla, i que creim que no té cap justificació objectiva.

Els Independents també hem registrat aquesta setmana un escrit dirigit al batle perquè convoqui una junta de portaveus per intentar consensuar una resposta conjunta per part de l'Ajuntament, que dins el plaç d'exposició pública ha d'emetre un informe respecte el pla de carreteres.

(aquí podeu veure un resum que hem fet de les actuacions del PDS de Carreteres que afecten al municipi de Santa Margalida: http://independents.balearweb.net/post/64859)

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS