eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

Comencen les obres de la plaa de la Vila i els falsos rumors

independents | 18 Maig, 2009 05:55

Ja han començat les obres de la plaça de la Vila subvencionades pel govern estatal. Però també ens hem temut que el que ha començat a circular són coses com que “ha estat el Govern el que ha decidit fer obres a la plaça”, o que “aquests doblers només es podien emprar per embellir, i per res més”, i el més fotut de tot és que pareix que l'origen d'aquesta desinformació és el propi equip de govern o el seu entorn, que davant algunes crítiques per les obres, en lloc d'assumir-les fa circular això.

Per això volem fer un parell d'aclariments:

 • Els doblers per pagar aquestes obres venen íntegrament del Fons d'Inversió Local creat pel govern de Madrid.

 • Amb aquests doblers es podia fer qualsevol obra de competència municipal que tries l'Ajuntament (vegeu la llista de més avall)

 • L'equip de govern de PP i CPU va decidir encomanar i presentar (entre d'altres) el projecte de reforma de l'entorn de de la plaça de la Vila de 900.000 eur (150 milions de pts).

Aquí està la llista d'obres que podien presentar els Ajuntaments:

Los contratos deben tener por objeto obras de competencia municipal. En particular se entienden incluidas las siguientes:

 1. Las de adecuación, rehabilitación o mejora de entornos o espacios públicos urbanos, así como de promoción industrial.

 2. Los equipamientos e infraestructuras de servicios básicos en las redes viarias, de saneamiento, alumbrado y telecomunicaciones.

 3. Las de construcción, adecuación, rehabilitación o mejora de edificios y equipamientos sociales, sanitarios, funerarios, educativos, culturales y deportivos.

 4. Las dirigidas a la protección del medio ambiente y la prevención de la contaminación, las de gestión de residuos urbanos, así como las orientadas a impulsar el ahorro y la eficiencia energética.

 5. Las de supresión de barreras arquitectónicas.

 6. Las de conservación del patrimonio municipal y protección y conservación del patrimonio histórico del municipio.

 7. Las de construcción, adecuación, rehabilitación o mejora de la red de abastecimiento de agua potable a domicilio y tratamiento de aguas residuales.

 8. Las dirigidas a promover la movilidad sostenible urbana y las encaminadas a mejorar la seguridad vial.

 9. Las de prevención de incendios.

 10. Las destinadas a la promoción del turismo. 

Comentaris

 1.  
  Mart Pinotxo

  Son uns mentiders!!!! Ni tan sols assumeixen les seves decisions.......

  Xisca | 19/05/2009, 18:07
 2.  
  Mienteme Pinocho

  Que trist, fins i tot es dediquen a enganar els seus.

  Anonim... o no. | 22/05/2009, 18:38
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS