eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

Els Independents i les Eleccions Europees

independents | 05 Juny, 2009 18:05

Falten unes poques hores perquè finalitzi la campanya electoral de les Eleccions al Parlament Europeu que es celebren aquest diumenge dia 7 de juny.

Encara que per la propaganda que fan alguns partits, pareix que aquestes eleccions només hi ha dues opcions, PSOE i PP... res més lluny de la realitat.

Es presenten moltes altres opcions, com per exemple la coalició de dretes “Coalició per Europa”, formada per partits com CIU, UM i PNV, i dins l'esquerra tenim: “La Izquierda” liderada per Esquerra Unida, els nacionalistes de “Europa dels Pobles/Verds”, amb la participació Entesa per Mallorca i Esquerra Republicana, i altres més revolucionaries com “Iniciativa Internacionalista”, i “Izquierda Anticapitalista”.

En aquestes eleccions els Independents no hem donat suport oficial a cap candidatura i per això no hem fet campanya, ni demanam el vot. Sí que hi ha hagut membres dels Independents, que a títol personal han fet campanya per la coalició d' “Europa dels Pobles/Verds”, que té com a primer candidat de les Illes Balears al regidor d'Entesa de Muro Ramon Quetgles, i també hi hagut companys que han fet campanya per la coalició d'Esquerra Unida, amb el candidat de Balears David Abril, coordinador d'EU a les Balears.

Res més que animar-vos a participar diumenge a les eleccions a l'opció que trobeu més oportuna.

(més informació sobre les eleccions europees aquí)

Comentaris

 1.  
  programari lliure

  Qu en pensau del pacte per el programari lliure?

  Podrieu ajudar-nos a aconseguir ms signatures?

  salut :)

  Ren | 05/06/2009, 20:15
 2.  
  Re: Els Independents i les Eleccions Europees

  Desconeixia el tema d'aquest pacte per aquestes eleccions europees.

  Ara b, si que t puc dir que som partidari del programari lliure a l'administraci, i podem collaborar amb campanyes que monteu.

  Antoni Reus | 10/06/2009, 22:36
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS