eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina o realitzar consultes o suggeriments aquí teniu la nostra: informació de contacte

Excursió dels Independents el 2 d'agost

independents | 20 Juliol, 2009 11:23

Els Independents estam organitzant una excursió pel proper diumenge 2 d'agost. Serà a la finca pública de Son Real. Anirem fins la necròpolis, nedarem un poc, i dinarem allà mateix de trempó a una ombra. La concentració serà a les 10h.

Necessitam saber més o manco quanta gent serem per preparar el necessari per dinar. Per això estau interessats feis-mos saber quants sereu per correu electrònic a grup.independents@gmail.com o telèfon: 6467313XX

Comentaris

 1.  
  escàndol!!!!!!!!!!!

  Escandalitzat! Via twiter m'arriba la noticia que les modificacions d'elegacions al trentram de llevant posen les naus de manteniment en el petit poble de Son Carrió! Aquest gent és imbècil o el que volen és convertir Son Carrió en un poligon industrial! Salvem Son Carrió d'aquesta barbaritat!
  passem la noticia!

  tomeu | 20/07/2009, 15:07
 2.  
  RECUERDOS DE 2006

  Hola Toni Reus:
  Me podrias dar tu opinión sobre las limitaciones establecidas en la Ley de régimen local de Baleares (Ley 20/2006)que en el artículo 13 establece:
  "Creación de un nuevo municipio
  Sólo puede crearse un nuevo municipio por segregación de otro cuando
  concurran todos los requisitos siguientes:
  a) Que se trate de núcleos de población territorialmente diferenciados, y
  que haya una franja de como mínimo 5 km. de terreno clasificado como suelo
  rústico entre este núcleo y la capitalidad del término municipal.
  b) Que los nuevos municipios tengan capacidad y medios económicos
  suficientes para la prestación de los servicios de la competencia municipal.
  c) Que el municipio de nueva creación tenga una población mínima de
  6.000 habitantes sin que, como resultado de la segregación, el municipio del que
  proceda la porción segregada pase a tener una población inferior a 9.000 habitantes.
  La referencia hecha al número de habitantes se entenderá, en todo caso,
  como habitantes de derecho.
  d) Que la segregación no disminuya el nivel de calidad en los servicios
  determinados como imprescindibles en el acuerdo de segregación, tanto para el
  municipio inicial como para el nuevo municipio que resulte de la segregación.
  e) Que aumente el nivel de calidad de los servicios prestados en el nuevo
  municipio.
  f) Que la creación de un nuevo municipio en la zona sea coherente con los
  criterios de ordenación del territorio establecidos al efecto."
  Vas a presentar una moción para instar la modificación de los requisitos para segregar el término muncipal de Santa Margarita, pues los de Can Picafort tenemos medios para subsistir.
  Espero tu respuesta.

  Picaforter (No vilé) | 23/07/2009, 22:09
 3.  
  Records de 2006

  - Durant la redacció d'aquesta llei es va enviar un avant projecte als Ajuntaments. El de Santa Margalida no hi va dir res.
  - Quan vàrem conèixer el projecte de llei vàrem presentar una moció per fer al·legacions a aquest article 13 del projecte que va anar al plenari de 9 d'octubre de 2006, on PP i CPU la varen deixar damunt la taula.
  - El 17 i el 26 d'octubre varem insistir per escrit a l'Ajuntament perquè es dugués a ple i l'Ajuntament rebutjàs la proposta. Ni cas de PP i CPU
  - El 5 de desembre el parlament va aprovar la llei. PP i CPU encara no s'havien pronunciat.
  - L'11 de desembre finalment, amb la llei ja aprovada, va anar a plenari, i es va aprovar amb el suport de tots els grups a excepció del PP que es va abstendre.

  En podem tornar a presentar una de proposta amb aquest sentit, el tenim clar a aquest tema.

  Independents | 24/07/2009, 06:36
 4.  
  Avui

  Avui es un dia trist per a les nostres illes. M'agradaria sumar-me a tota aquella gent, que esta en contra d'aquesta barbaria del terrorisme.No estic a favor de la pena de mort, però qualque cosa s'haura de fer amb aquesta gent disposta a matar a gent que simplement fa la seva feina, ciutadants de peu, infants, etc.... aixo no pot seguir d'aquesta manera.Ho sento per les families que els ha tocat d'aprop.

  vilera | 30/07/2009, 21:53
 5.  
  Re: Excursió dels Independents el 2 d'agost

  Avui dia 07/08/09 es un dia molt trist per tot-hom. A Africa han mort molts d'infants i no veig declaracions institucionals ni res es mes a la gent l'importa una merda no perdrem turistes per mor d'això

  X | 07/08/2009, 15:51
 6.  
  DISCRIMNACIÓ MUNICIPAL

  Benvolguts amics de Can Picafort:

  He pogut llegir novament que en el Pla d'obres que aprova el Consell de Mallorca cada any, novament l'obra a realitzar i finançar amb els fons del Consell s'ha de realitzar al nucli urbà de Santa Margalida, es tracta d'una escoleta per a nens fins a tres anys. Enhorabona pel projecte que el consider molt interessant.
  Això no obstant, cal dir que les principals infrastructures s'executen a Santa Margalida, oblidant les colònies, llocs o pedanies de Ca Picafort i Són Serra de Marina.
  Basta veure que al nucli urbà de Santa Margalida: hi ha el millor col·legi públic, l'únic institut de Batxillerat (els de Ca Picafort, lloc on hi ha més estudiants, han de desplaçar-se a cursar el batxillerat a Santa Margalida, a costa dels pares), l'únic centre de dia, l'únic cementiri, els passejos de vianants i places públiques, i molt aviat l'única escoleta per a nens de fins a tres anys, i que el finançament serà públic total o parcialment.
  El tracte discriminatori per a Ca Picafort (lloc on resideixen molt més nens) és una vergonya total.
  Senyors de Ca Picafort, ja és hora d'acabar amb vostra ceguesa, ignorància i deixadesa de funcions. Cal que es demanin explicacions als representants de Ca Picafort Unit – CPU-, ja que ells defensen interessadament els interessos de la Vila.
  En Ca Picafort hi ha merdes i molts de cans o gossos pels carrers, brutícia, jardins abandonats, molt soroll i l'haver de suportar un trànsit i unes incomoditats a causa de la condició turística de la zona molts més grans o fortes que els residents a Santa Margalida.
  Crec que la gent necessita i ha de tenir coneixement de les inversions i el seu import realitzat en cadascun dels nuclis del terme municipal i els habitants o residents en cada zona.
  I als de Ca Picafort Unit els suggereixo que s'el facin mirar.
  Grácias.

  DISCRIMINAT | 11/08/2009, 16:44
 7.  
  per Discriminat

  "millor col.legi públic"?
  "centre de día"?, etc
  ja!

  ven a vivir a la Vila y te llevarás muchas sorpresas.
  el colegio es un desastre, empezando por su directora de "otros tiempos", por no hablar de goteras, grietas, derrumbes, basura, drogas, más basura, más drogas, agenda local 21 inexistente, "lladres vilers" molt vilers, ja!
  canpica no está tan mal...créeme.
  LA VILA HUELE MAL... espera despues de la Beata.

  bea | 11/08/2009, 19:06
 8.  
  Re: Excursió dels Independents el 2 d'agost

  DISCRIMINAT:
  jA CANSAU ELS DE CAN PICAFORT SEMPRE EL MATEIX DISCURS HAU ANAUVOS-EN A PASTURA QUE SI SEMPRE SE VOS DISCRIMINA CAGON DEU HAVON HAN FET EL PAC A CAN PICAFORT O A SANTA MARGALIDA? QUE JA ENS TENIU AVORRITS EN TANTA DISCRIMINACIÓ PESATS QUE SOU UNS PESATS, ANAU A CPU A DEMENAR-LIS EXPLICACIONS I TAMBE LES DEMANAU COM DUEN EL TEMA DE LA VOSTRA INDEPEDENCI QUE SEMPRE ESTEIS IGUAL CANSINOS QUE SOU UNS CANSINOS. NO TENIU RES MES QUE EL QUE VOTAREU I VOS MEREIXEU

  CANSAT DE SENTIR-VOS | 14/08/2009, 16:13
 9.  
  INDEPENDÈNCIA

  L'ÚNICA INDEPENDÈNCIA QUE TENEN ELS MEMBRES O CONSELLERS DE CAN PICAFORT UNIT ES QUAN VENEN A LA VILA A DIR AMEN. A CAN PICAFORT ESTAN A LES ORDRES DEL QUI MANA.

  AMEN | 17/08/2009, 22:52
 10.  
  Re: Excursió dels Independents el 2 d'agost

  Que el qui mana no es a La Vila si no a Can Picafort que tots sabem be que es on hi ha mes CARAGOLS

  X | 22/08/2009, 16:12
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS