eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

Declaraci institucional de condemna de l'atemptat

independents | 31 Juliol, 2009 08:29

Avui, a l'Ajuntament de Santa Margalida, tots els grups hem aprovat aquesta declaració institucional:

DECLARACIÓ  INSTITUCIONAL DE CONDEMNA DE L’ATEMPTAT PERPETRAT AL MUNICIPI DE CALVIÀ, QUE HA ACABAT AMB LA VIDA DE DOS AGENTS DE LA GUÀRDIA CIVIL. 
 

L’ Ajuntament de Santa Margalida, institució que representa la ciutadania del nostre municipi en el seu conjunt, expressa de forma unànime el seu rebuig més profund, la seva condemna més ferma, a l’atemptat perpetrat ahir a la localitat mallorquina de Palmanova, que ha acabat amb la vida de dos agents de la Guàrdia Civil. 

La banda terrorista ETA ha demostrat, una vegada més, la seva capacitat d’assassinar, de provocar dolor, de destruir vides i il·lusions. 

Però la unió  de totes les forces polítiques democràtiques, la unió de tota la societat, farà possible, de bon segur, que els valors de la pau i de la convivència triomfin per damunt de la barbàrie. 

És des d’aquesta absoluta convicció, des de la força que ens dóna l’Estat de Dret, que l’ Ajuntament de Santa Margalida vol transmetre el seu condol als familiars de les víctimes d’aquest atemptat, a totes les persones ferides així com també expressar tot el seu suport a les Forces i Cossos de Seguretat que, dia a dia, vetllen i arrisquen les seves vides pel benestar de tots. 

L’ Ajuntament de Santa Margalida vol convidar tota la societat de les Illes Balears a expressar el seu rebuig a la violència terrorista participant dels diferents actes i concentracions que, a hores d’ara, s’estan organitzant per, tots plegats, dir ben alt i ben clar que cap atac a la democràcia i a la convivència doblegarà la nostra voluntat de viure en pau i en llibertat.

 

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS