eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina o realitzar consultes o suggeriments aquí teniu la nostra: informació de contacte

Preguntes presentades al darrer plenari

independents | 21 Octubre, 2009 22:39

Aquestes són les preguntes que presentàrem al passat plenari. L'equip de govern va dir que no contestaria les preguntes fins al proper ple ordinari (30 de novembre), així que en deixam aquí constància:

 1. Tenim informacions de que l'Ajuntament va llogar un bus per què un grup de gent anàs fins a Palma a veure l'espectacle "Hoy no me puedo levantar" el segon cap de setmana d'agost. S'ha fet càrrec l'Ajuntament d'aquest lloguer? Si és així: quins criteris segueix l'Ajuntament a l'hora de fer-se càrrec d'aquestes despeses i quina publicitat en fa?

 2. Té l'equip de govern cap planificació per acabar de realitzar les voravies que resten per fer al nucli de La vila?

 3. Respecte l'enderrocament de la casa c/ Doctor Grimalt – c/Antoni Maura, s'ha produït per ordre d'enderrocament de l'Ajuntament? Ho ha enderrocat el propietari? Ha mantengut l'equip de govern contactes amb la propietat per establir un aparcament al solar?

 4. Quin criteri segueix l'equip de govern a l'hora d'incoar les ordres de tancament de solars?

 5. Quines actuacions ha duit a terme l'Ajuntament respecte l'escrit dels Independents de 14 de setembre sobre la proliferació d'una plaga de rates a la zona dels dipòsits d'aigua de l'Avinguda Santa Eulàlia?

 6. Quin tipus de conveni, autorització o concessió té l'Ajuntament amb l'empresa GREPSA/MAYA per explotar la publicitat exterior del municipi? Quina duració té? Quines contraprestacions rep l'Ajuntament per aquesta concessió, autorització o conveni? I en tot cas còpia de l'acord de concessió, autorització o aprovació del conveni.

 7. En primer lloc constatar que en contra del que es va dir amb un principi, pareix que l'equip de govern ja ha convertit el contracte pel servei de manteniment de zones enjardinades de la Vila amb una despesa fixa més anual enlloc de tasques de suport puntual, augmentant la despesa corrent. En segon lloc, per quin motiu al concurs negociat pel servei s'ha convidat només a tres empreses i totes tres d'Inca?

 8. Hem pogut veure com empleats de l'empresa Tot Vidre treballaven al cementeri municipal el passa mes d'agost. Quin tipus de contracte ha fet l'Ajuntament per la instal·lació de vidrieres?

 9. Perquè a l'avinguda Josep Tries hi ha locals que paguen proporcionalment el doble que la resta per l'ocupació amb taules i cadires?

 10. No creu l'equip de govern, que l'actual estratègia de l'aula d'adults de no concretar els cursos que es faran ni el seu horari ni preu contribueix a desanimar la participació en aquests cursos?

 11. Creu adequat l'equip de govern invertir 900.000 euros en la reforma de l'entorn de la plaça de la Vila com ha decidit fer, quan hi ha molts d'edificis municipals, com ara les escoles de Can Picafort i Santa Margalida, o l'actual centre de salud de la Vila amb greus problemes de manteniment?

 12. Per quin motiu no s'ha duit a terme encara la inauguració de l'Escola Vella? Quin problema hi ha?

 13. Quins són els resultats de les darreres analítiques sobre l'aigua de consum humà dels tres nuclis?

 14. Perquè encara no se'ns ha fet arribar la documentació que venim demanat tant als plenaris, com per escrit reiterades vegades? A mode d'exemple:

  • Factures demanades per escrit el 5/11/2008 i el 21/1/2009

  • Quantitats recaptades i abonades per l'ajuntament en concepte d'infraccions de transit atès el conveni de col·laboració per la gestió d'expedients sancionadors amb Recaptació, demanat també per escrit el 5/11/2008 i el 21/1/2009.

  • Expedients de responsabilitat patrimonial demanat per escrit el 3/3/2009.

Comentaris

 1.  
  LA MULA PIXARA DE VALENT...

  CREC QUE QUAN LA MULA DEL BATLE VEIGI TOTES AQUESTAS PREGUNTES, ES POSARÀ A PIXAR PROVOCANT GREUS PROBLEMES D’INUNDACIÓ Al MUNICIPI.

  VILER | 22/10/2009, 08:23
 2.  
  construccion públiques

  Se suposa que quant un ajuntament construeix un edifici o estructura pública hi ha una sèrie de protocols a seguir, un d´ells són el informes tècnics que s´han de dur a terme (impacte medi ambiental, arquitectura, ingenier, professionals en el sector) si aquest informes es duen a terme, perque surten unes construcciónx tan "xurros"? que ès el que falle? Els profesionals que duen a terme la tasque de fer aquests informes, la ajuntament, o es que al ajuntament hi ha de tot menys servei de tècnics professionals i titulats?

  en gori d´es recó. | 22/10/2009, 19:29
 3.  
  AIXO ES LA VILA

  Tens rao Gori.... molts de tecnics, estudis i mes estudis, per nomes sortir xurros i amagatalls, tal vegada tenia rao aquell senyor que digue:"els politics no gasten en educacio ni escoles, perque ja no hi tornaran; sabeu gasten en presons per si de cas hi hagessin d'anar". Aqui semble que alguns tecnics han trobat el titol dins un cubo d'ariel.Fitxau-vos amb totes les obres: no estan acabades i ja hi ha deficiencies:l'escola vella in.nundada per una canal, l'escoleta d'infantil plena d'aigua i fang, el carrer que separa les dues escoles,quan plou pareix la siquia real:ni un grellats per recollir l'aigua que baixa( ah es clar el tecnic no sabia que l'aigua sempre va al baix).Ahir que es fresc, quan vaig anar a recollir el meu fill de l'escola posava els pels de punta, veura com els infantons de 3,4 i 5 anys havien d'anar al menjador per dins aquella torrentera, tot i a pesar, de l'esforç que fan aquelles senyores del menjador.
  Tranquils que del pegat de la plaça, te la cupa el ZP, o aixo diu un ciutada del nostre municipi(aquest no es ciutada d'apeu, aquest qualque damunt l'esquena de qualqu).Referent a totes les preguntes que els nostres companys, han formulat al batle, esta molt be.Ara esperarem la resposta.

  rota | 22/10/2009, 21:25
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS