eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina o realitzar consultes o suggeriments aquí teniu la nostra: informació de contacte

Les vidrieres del cementeri de Santa Margalida

independents | 07 Novembre, 2009 11:30

Fa un temps ens vàrem témer que l'empresa del regidor de vies i obres de l'Ajuntament de Santa Margalida estava fent unes feines al cementeri municipal, fet que ens estranyar molt perquè el càrrec de regidor no és compatible amb la de fer feines pagades per l'ajuntament, ja sigui directament o indirectament.

Això va motivar que presentàssim al plenari una pregunta que publicàvem al nostre blog no fa gaire i que ens havien de respondre al proper plenari de 30 de novembre. La pregunta concretament era:

Hem pogut veure com empleats de l'empresa Tot Vidre treballaven al cementeri municipal el passa mes d'agost. Quin tipus de contracte ha fet l'Ajuntament per la instal·lació de vidrieres?

Avui, el Diario de Mallorca es fa ressò d'aquesta pregunta i ha ampliat considerablement la informació respecte aquest tema: La empresa de un edil del PP realizó obras para el Ayuntamiento en el cementerio

Es veu que el regidor de vies i obres, Miquel Rosselló, reconeix que varen contractar una empresa de construcció per realitzar reformes a l'entrada del cementeri, i que part d'aquestes obres consistien en la instal·lació de vidrieres. Miquel Rosselló reconeix que després l'empresa de construcció el va subcontractar a ell per realitzar la feina de vidre de l'obra.

La justificació és més bé ridícula (o tal volta innocent): diu Rosselló que la seva empresa “es de las pocas del municipio especializadas en colocar las piezas que se instalaron en el cementerio”.

Respecte tot plegat volem fer aquesta sèrie de puntualitzacions:

 • No dubtam de la bona voluntat de l'empresa constructora, ni tenim res que dir d'així com s'ha fet la feina (inclosa la que ha fet l'empresa del regidor), més bé al contrari, creim que tothom que ha visitat el cementeri recentment ha vist que l'obra ha quedat molt bé.

 • Sí l'empresa del regidor era de les poques que podia fer la feina o no es totalment irrellevant, aquí l'únic rellevant és que ell ha de saber que no pot ser regidor i fer feina per l'ajuntament, sigui directament o indirectament. A part de que és de sentit comú que un regidor no pot agafar una feina que paga l'ajuntament, la llei també és clara amb aquest aspecte.

 • Encara que el tema de si l'empresa del regidor era o no la millor o de les poques que podia fer la feina és irrellevant com ja hem dit, no deixa de ser anecdòtic que aquest tema s'empri com excusa quan el mateix regidor Miquel Rosselló recentment va fer un concurs negociat per contractar tasques de jardineria i només convidar a participar-hi a tres empreses d'Inca.

Comentaris

 1.  
  diferencia de dinero

  Excelente pregunta.
  Ok Toni, pero y la diferencia de dinero que el mismo regidor admite?
  Quien se lo queda?
  Ya esta bien de "inflar" el presupuesto.
  ENHORABUENA A LOS OPERARIOS QUE LO HICIERON QUE SEGURO QUE ELLOS NO SE HAN QUEDADO CON EL DINERO DE MAS.

  Ceci. | 07/11/2009, 12:26
 2.  
  Tot Vidre

  Aquest bon regidor abans de presentar-se amb el PP era una persona propera als Independents, si no vaig errat, després de això ja podeu entendre perquè està amb el PP. Amb els independents no ho hagués fet, be pq estaria informat de q no es pot fer o be pq no ho haguessen permès. I ara que? oh pobret, NO, pens que no es pot permetre aquesta ignorància i ocupar un lloc tan serio com el de regidor d'un municipi. Això demostra lo closques que són, perdó com que per ara només s'ha trobat aquest, que és, per tant només crec que es pot fer una cosa demanar la dimissió per incompetent. I m'atur pq ara tot sol m'encenc i no vull escriure res que després m'hagi d'empenedir.

  pi barraquer | 08/11/2009, 07:57
 3.  
  Dimissió

  Crec que pensen que som purs!!!. Aquí ningú dimitirà, però és una vergonya que un s'aprofiti del seu càrreg per embutxar-se les feines!!!. Per curiositat, estaria bé saber que han cobrat per a aquesta feina...

  bony | 17/11/2009, 16:48
 4.  
  Hi ha molts de TOREROS DARRERA LA VALLA

  Quan dic que hi ha molts de toreros darrera la valla, hem referesc al nostre molt honorable batle, ja que quan s'ha trobat enmig de la plaça ens ha fet neñc,neñc(Donde dije digo, digo Diego). (Conservar el casc antic) neñc, lo poc que quedava s'ho han carregat amb tot el morro, per cert amb doblers del plan E, o del poble. (El millor pla d'emblelliment de Mallorca) aquesta gent enlloc d'anar a fer una volta per Mallorca semble que han visitat l'espai, d'aqui l'idea del "platillo volante" de l'olivera, el millor no ho sé, el mes absurd i car potser si. (Consensua amb tots els partits un gran pla d'embelliment) o no tenen idea del que vol dir "consensuar" o s'ho passen pel forro, el terme "gran" si que el tenen clar, aixi ha sortit la gerra; però tranquils, que de gros poden fer petit. (Un projecte ben estudiat) tornam al mateix "estudiar" ¿que es aixo?. Que el que es fagi, puguin seguir els governs posteriors, o be no pensen no abandonar mai el poder i per tant seguir amb obres faraòniques, o ben clar ho tendra el que vengui darrera ells, vos puc assegurar que aquests si que hauran d'estudiar molt i a mes aplicar-se amb cos i anima per compondre els desbarats fets. Amb una paraula: semble que es proven aveure qui la fara més grossa, i mai millor dit.

  vilera | 24/11/2009, 23:31
 5.  
  responsabilitats

  dimisió ja:
  funcionari Patrimoni Històric,
  regidora de Cultura, i del pitjor de tothom, el
  Batle

  dimissió | 25/11/2009, 10:24
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS