eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

Proposam que la reparaci del mur de l'IES de Santa Margalida es financi amb el nou Fons Estatal

independents | 13 Novembre, 2009 07:33

Els Independents hem enviat avui a l'Ajuntament de Santa Margalida una proposta d'actuació en relació al nou Fons Estatal creat pel govern central i que destina a Santa Margalida 1.211.449 euros.

Els punts de la proposta que són els següents:

  1. Prioritzar com a obra més important la reparació del mur de l'institut de secundària de Santa Margalida, donat que és l'obra més urgent per la seva perillositat i perquè inutilitza el pati de l'institut. Les disposicions del Fons Estatal fan que aquest sigui el sistema més ràpid per resoldre aquesta situació sense perjudici de les actuacions que pugui realitzar l'Ajuntament per determinar-ne les responsabilitats. 

  2. En lloc de grans inversions de dubtosa necessitat com les obres de la plaça de la vila, prioritzar tot un seguit inversions més modestes, però molt necessàries de rehabilitació i millora d'instal·lacions municipals com el centre sanitari de Santa Margalida, les instal·lacions esportives de Can Picafort i l'enllumenat de Son Serra de Marina amb criteris de sostenibilitat. A més d'aquesta manera aquestes inversions podrien ser assumides pels empresaris locals, per això proposam que es licitin mitjançant procediments negociats (fins a 200.000 euros), de manera que es doni opció a participar-hi a totes les empreses del municipi capacitades per realitzar-les.

  3. Contemplar també dins el fons estatal projectes d'acció social dins el pressupost de 2010, com l'ampliació del Reglament municipal d'ajudes no tècniques.

  4. Contemplar també el finançament de projectes d'actuació pel compliment de la llei 11/2007 d'accés electrònic dels ciutadans als serveis públics.

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS