eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

Aprovat el pressupost de 2010

independents | 12 Febrer, 2010 16:23

Ahir hi va haver plenari a l'Ajuntament de Santa Margalida per l'aprovació del pressupost de 2010. El més positiu és que inclogui ja una partida de 400.000 euros per la reparació del mur de l'institut. Els Independents érem més partidaris de que aquesta reparació s'assumís amb els doblers del nou Fons Estatal perquè ara ja es podrien estar licitant les obres.

El més negatiu és que l'Ajuntament segueix amb la mateixa tònica dels darrers anys, de subcontractar cada vegada més serveis a pesar de que augmenta la partida de personal. Ara mateix hi ha fins a 8 places de funcionari de la brigada d'obres pressupostades però no cobertes, i mentrestant es contracta una empresa pel manteniment de carrerasses que suposa 53.000 euros més anuals.

Enguany hem arribat al nivell que els recursos ordinaris de l'Ajuntament no basten per fer front a tots els compromisos. Cada any l'Ajuntament fa un crèdit d'entorn de 1 milió d'euros per fer front a les inversions previstes. Enguany un part d'aquest crèdit, entorn a 90.000 euros, no es farà servir per inversions, sinó que anirà destinat al capítol de transferències de capital, on es paguen els convenis que es feren el seu moment per finançar la gespa dels dos camps de futbol, i les obres de les esglésies de La Vila i Can Picafort, a les que s'afegeix ara les de Son Serra, amb 12.000 euros anuals durant 10 anys. És com fer un crèdit per pagar un altre crèdit.

Mentrestant, a pesar de la difícil situació, no hi ha cap gest per part de PP i CPU de reduir el nombre de regidors amb dedicació exclusiva (6) o el nombre de càrrecs de confiança (11).

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS