eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

Els Independents proposam un pla per millorar els carrers

independents | 04 Mar, 2010 07:00

Els Independents som conscients que aquesta és una època de dificultats econòmiques i que, per això, l’Ajuntament de Santa Margalida ha de fer front a les despeses més urgents. N’hi ha que ho són per l’ús quotidià, com els carrers, camins i altres vies públiques. A hores d’ara, a tot el municipi, i especialment en les vies més transitades, es troben nombrosos clots, com també s’hi pot observar la pèrdua de part del paviment. Això és la causa de problemes de circulació, de desperfectes en els vehicles i d'un risc important d’accidents. És el cas per exemple de carrers com Enginyer Felicià Fuster del nucli de la Vila o el carrer Elcano a Can Picafort.

És per això que els Independents proposam a l’Ajuntament que faci un inventari de les vies que es troben en mal estat i que faci una planificació de les accions que s’han de dur a terme a fi de reparar l’estat de les vies públiques, prioritzant les més transitades o aquelles que es trobin en pitjors condicions. Encara que aquestes actuacions s'hagin de dur a terme a mig i llarg termini és imprescindible la realització d'una priorització per evitar suspicàcies i garantir que es segueixen criteris objectius.

D'altra banda pensam que és un desbarat i un absolut despropòsit que l’Ajuntament es dediqui a dur a terme accions d’embelliment d’una necessitat que, com a poc, és més que dubtosa, mentre els ciutadans tenen problemes de trànsit i fins i tot riscs d’accidents.


Carrer Elcano 

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS