eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

El tals es continua moguent, i l'Ajuntament?

independents | 08 Maig, 2010 12:35

Ja ha passat més d'un any d'ençà que es va produir el primer despreniment al talús de darrera l'IES de Santa Margalida, el passat 27 d'abril de 2009.

Ara, més d'un any després, hi ha pesar de tenir el pressupost de 2010 aprovat ja fa dos mesos, amb una partida per l'adequació del mur, però no sabem per quin motiu l'Ajuntament encara no ha començat la licitació d'aquestes obres.

D'altra banda, projectes que es varen presentar per finançar amb el Fons Estatal (nou PlanE) ja estan adjudicats. Els Independents vàrem proposar fins en dues ocasions que el projecte de reparació del mur es fiananças amb el Fons Estatal. D'aquesta manera les obres ja podrien estar adjudicades.

Els Independents també sol·licitàrem al passat 16 de març que els tècnics que haguessin participat en els estudis i projectes realitzats explicassin la situació del talús. El plenari del 29 de març aquesta petició no es va atendre, però el batle es va comprometre a en breu convocar una comissió informativa per explicar la situació. Aquesta comissió tampoc s'ha realitzat. Però el talús s'ha continuat moguent amb el temporal d'aquesta setmana.

 

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS