eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

Hem demanat a l'Ajuntament que inici actuacions per la retirada de grues

independents | 28 Maig, 2010 13:05

Els Independents hem registrat avui un escrit a l'Ajuntament de Santa Margalida sol·licitant que s'inici l'expedient de caducitat de la llicència d'obres atorgada a Nexus Enterprise SL per la construcció d'un bloc d'habitatges al carrer Pou de Sa Garriga de La Vila.

En aquest solar s'iniciaren al 2007 unes obres d'excavació sense llicència i que propiciaren que part de l'acera del carrer s'esfondràs i s'hagueren d'ordenar obres de reparació per motius de seguretat.

Finalment a l'11 de febrer de 2008 la junta de govern de Santa Margalida atorgà llicència d'obra major sobre projecte bàsic donat un termini de 6 mesos per presentar el projecte d'execució i 24 mesos per executar les obres. Han passat més de 27 mesos i ni s'ha presentat projecte d'execució ni s'ha fet cap més obra que les que es varen haver d'executar d'urgència quan l'acera es fa esfondrar.

Però durant tot aquest temps i continua havent una grua en desús que per l'únic que serveix es per crear inseguretat. Per això demanam que s'inicii l'expedient de caducitat de la llicència d'obres i després es procedeixi a ordenar la retirada de la grua.

Els Independents també demanam que s'estudii si es pot prendre les mateixes mesures amb el cas de la grua a les obres del carrer Major/carrer Lluna.

 

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS