eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

El pla d'austeritat de PP i CPU suposar un estalvi de 23.400 per l'ajuntament

independents | 01 Juny, 2010 13:05

Durant el transcurs de la sessió plenària d'ahir a l'Ajuntament de Santa Margalida es va presentar una proposta de l'equip de govern per complir amb la rebaixa de sous dels càrrecs dels ajuntaments que va acordar la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP).

D'acord amb la taula aprovada per la FEMP es va proposar una reducció del 7% del sou del batle, un 6% dels regidors amb dedicació exclusiva total, i un 5% en les dietes per assistència a juntes de govern i a plens pels regidors sense dedicació exclusiva i regidors de l'oposició. També s'aplicà un 5% a les retribucions del personal de confiança.

Com podeu veure en el document adjunt amb el detall de la rebaixa pels regidors i càrrecs de confiança aquestes mesures no suposen més que uns 23.400 euros per l'ajuntament.

El grup municipal dels Independents vàrem optar per demanar anar un poc més enllà amb aquestes mesures amb una proposta d'esmena que creim que hauria estar bastant assumible per l'equip de govern i que hagués suposat una vertadera voluntat de fer un gest en el temps actual que ens trobam.

Concretament demanàvem que s'eliminés una dedicació exclusiva, i que les dues places actuals de càrrecs de confiança que estan vacants (per renuncia), no es cobreixin de nou.

Amb aquesta proposta s'hauria arribat a 100.000 euros d'estalvi per l'ajuntament (tenguent en compte les despeses de seguretat social també) i creim que era perfectament assumible per l'equip de govern (de fet el resultat: quatre dedicacions exclusives i una parcial i vuit càrrecs de confiança encara és una barbaritat!).

Però ni això han volgut.

Comentaris

  1.  
    Re: El pla d'austeritat de PP i CPU suposar un estalvi de 23.400 per l'ajuntament

    nomes els hi queden 11 mesos, aix fa olor a canvi

    pi barrequer | 01/06/2010, 18:01
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS