eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

Els Independents critiquen que l'ajuntament encara pastelegi amb el mur de l'IES

independents | 09 Novembre, 2010 12:04

A punt d'acabar l'any, l'ajuntament encara no ha gastat cap dels 400.000 euros que va pressupostar a principis d'enguany dins el Pressupost General de 2010, per iniciar les obres necessàries per refer el mur de l'institut caigut a causa de l'esllavissament del talús.

Els Independents volem criticar una vegada més, que l'equip de govern no hagi actuat de manera decidida amb aquest cas. L'equip de govern s'ha limitat a suggerir que el problema podria venir d'una mala execució del mur quan es feren les obres de l'institut, o que la responsabilitat de la reparació hauria de ser compartida amb la Conselleria d'Educació.

El resultat de tot plegat és que d'ençà que caigué part del talús, a l'abril de 2009, la situació suposa un perill, i a més els al·lots pateixen un gran manca d'espai al pati. I no només es viu aquesta situació a l'IES, sinó també a l'escola Eleonor Bosch annexa a l'institut, on una part del pati també s'ha hagut de tancar.

Els Independents volem reiterar el nostre suport a l'equip de govern per reclamar davant qui sigui necessari si es determinen les responsabilitats, ja sigui la Conselleria, o els responsables de la construcció del mur, però creim que és irresponsable no donar una solució immediata a aquest problema.

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS