eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

El Consell de Mallorca donar 180.500 euros a l'Ajuntament per pagar factures

independents | 12 Novembre, 2010 16:43

Ho va aprovar ahir per unanimitat el Consell de Mallorca. Es tracta d'una ajuda extraordinària de 9 milions d'euros pels ajuntaments de Mallorca per pagar despesa corrent.

A l'Ajuntament de Santa Margalida per població li correspondrien 180.500 euros segons el repartiment que ha publicat el Consell de Mallorca

Evidentment, que el Consell de Mallorca ajudi als ajuntaments sempre és una bona notícia, però el que ens preocupa als Independents és que l'equip de govern s'aprofiti d'aquesta ajuda per eludir la seva responsabilitat d'austeritat.

Fins ara l'únic que ha fet l'equip de govern per reduir despesa (a part de la rebaixa per llei del sou del personal) va ser la retallada de sou dels càrrecs polítics.  

Poc esforç hem vist en reduir la despesa corrent, més bé al contrari, l'equip de govern recentment ha hagut d'incrementar en uns 20.000 euros diferents partides per pagar factures d'energia elèctrica d'edificis municipals on s'ha gastat molt més del que s'havia previst.

Així que benvingut siguin aquests doblers del Consell de Mallorca per poder pagar deutes als proveïdors, però aquest ajuntament nostre s'ha de posar les piles ja!

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS