eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

Els Independents demanam que es prioritzi el pagament a petites empreses i autnoms

independents | 23 Novembre, 2010 17:51

Els Independents vàrem presentar a la Comissió Informativa de l'Ajuntament de Santa Margalida, que es celebrà ahir dilluns, una proposta que es debatrà al proper plenari, en la qual demanam que s'adopti el criteri de prioritzar el pagament de factures a petites empreses i autònoms.

Hem de recordar que el Consell de Mallorca va aprovar el passat 11 de novembre un pla especial per ajudar als ajuntaments a sufragar despeses corrents, del qual corresponen 180500 euros a l'Ajuntament de Santa Margalida. Els Independents volem que aquests recursos extraordinaris de que disposarà l'ajuntament serveixin per ajudar a les petites empreses i autònoms locals que són més susceptibles de tenir problemes de liquiditat degut al context econòmic actual.

Sempre sense contravenir la normativa vigent, els Independents creim que és econòmicament i socialment justificable prioritzar el pagament de 50 factures de 1000 euros de petits proveïdors que una factura de 50000 euros de grans empreses de serveis.

D'altra banda els Independents també instam en aquesta proposta al compliment de les obligacions de la nova Llei 15/2010, de 5 de juliol, que obliga a les administracions locals a mantenir un registre de factures i a presentar informes trimestrals al plenari sobre el compliment dels terminis de pagament de l'administració. Els Independents creim que, a part de ser una obligació legal, és important des del punt de vista de la transparència en la gestió dels doblers públics.

Comentaris

  1.  
    hwxqifxijs

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    vbkfqwhoma | 28/07/2020, 01:49
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS