eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

Dues curiositats que vrem saber al ple de dilluns

independents | 02 Desembre, 2010 19:38

Dues curiositats que vàrem saber al ple de dilluns:

L'Ajuntament paga a l'SGAE per les entrades gratuïtes d'en Carl Cox.

El passat més d'octubre l'Ajuntament va pagar uns 2600 euros a la SGAE, que va presentar una factura en concepte del 10% del valor de les entrades del concert de Carl Cox que era gratuït pels residents! És a dir, a part de la tarifa que va aplicar als promotors del concert pel 10% de les entrades que havia venut, a més va cobrar un 10% del valor teòric de les entrades que l'Ajuntament va distribuir entre els residents que ho sol·licitaren! (aquí podeu veure la “tarifa” aplicada per l'SGAE)

A part de que aquest pagament sigui molt qüestionable legalment, resulta curiós que l'equip de govern pagui aquesta factura de l'SGAE, quan reconeix que d'altres factures que presenta l'SGAE per espectacles que fa l'Ajuntament no les paga!

D'altra banda l'equip de govern encara no ha reclamat cap dels doblers que paga de més en concepte de “cànon digital” de la SGAE sobre els equips informàtics, fotocopiadores, impressores, ..., tal com va acordar el ple de març d'enguany a proposta dels Independents.

No hi ha cap paper de les reformes circulatòries de la Vila

De les reformes circulatòries que ha fet l'equip de govern a la Vila no hi ha cap paper: cap decret de batlia, ni cap acord de la junta de govern. Ni tant sols els informes de la policia estan per escrit. Tot està de paraula! Excepte els discos, clar.

Els Independents creim que això, no és ni transparent ni seriós. Creim que els informes i els acords s'haurien d'exposar al públic durant un termini per donar opcions a fer-hi reclamacions abans de fer cap canvi.

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS