eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

Hem fet una "Suma pel Canvi"

independents | 13 Mar, 2011 21:45

Benvolguts amics i simpatitzants,

Aquestes darreres setmanes els Independents hem estat en converses amb els membres de l'agrupació socialista del nostre municipi. Aquestes converses han fructificat amb un acord per formar una coalició que hem batiat com a "Suma Pel Canvi" amb la que ens presentarem les dues formacions Independents i PSIB-PSOE a les properes eleccions municipals. Aquest acord, suposarà que la coalició "Suma Pel Canvi" serà la força política major a les properes eleccions, amb possibilitats d'aconseguir formar una majoria a l'Ajuntament de Santa Margalida.

Evidentment la coalició només pot tenir un cap de llista, i com a part de negociació s'ha acordat que aquest serà el del PSIB-PSOE, Miquel Cifre, i qui vos escriu aquestes línies serà el segon de la coalició. També s'ha acordat que si la coalició aconsegueix la batlia aquesta es compartirà i serà els dos primers anys per el PSIB-PSOE i els dos darrers anys pels Independents.

Vull remarcar que és un acord entre dos partits, Independents i PSIB-PSOE, que es circumscriu a les eleccions municipals, i que la coalició "Suma Pel Canvi" no demanarà el vot autonòmic. En qualsevol cas, cada un dels partits demanarà el vot a les eleccions autonòmiques per qui cregui més convenient.

Antoni Reus

Portaveu dels Independents.

 Anagrama Suma Pel Canvi

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS